تاریخچه دمنوش بلوبری

تاریخچه گیاه بلوبری به امریکا جنوبی بر میگردد. قرن‌ها سرخ پوستان از این گیاه استفاده دارویی میکردند. آن‌ها عقیده داشتند بلوبری گیاهی است که روح بزرگ» برای کودکان مریض فرستاده است. آن­ها گونه ­های مختلف بلوبری را کشت میکردند و گونه ­های مختلفی از آن با پیوند زدن گیاهان دیگر به آن، به وجود آوردند. به هر حال بلوبری یکی از قدیمی­ترین و کهن‌­ترین گیاهان کره زمین است. امروزه بلوبری به شکل های مختلف در غذاها و نوشیدنی های مختلف استفاده میشود.

دمنوش بلوبری با استفاده از برگ گیاه بلوبری تهیه میشود. طعم آن کمی گس است. اغلب برای شیرین ­تر کردن و دادن طعم میوه ­ای به آن از بلوبری خشک شده به همراه برگ ها استفاده میشود که طعم دمنوش بلوبری را مطبوعتر کرده و رنگ 

نوشیدنی را به بنفش تیره تغییر میدهد. دمنوش بلوبری گاهی ترکیبی از چند گیاه و یا حتی میوه را نیز شامل میشود. برخی این 

دمنوش را به عنوان کوکتل سرد مینوشند و برخی آن را با عنوان آیس 

بلوبری تی (Ice Blueberry Tea) با یخ سرو میکنند. دمنوش بلوبری خواص زیادی برای سلامتی و درمان بیماری‌ها دارد که بر اساس گیاهان و میوه­ های دیگری که با آن مخلوط هستند، گاهی این خواص تشدید می‌شوند.

خواص دمنوش بلوبری

بلوبری، پادشاه آنتی اکسیدان ها

در تحقیقات بسیاری اثبات شده است که برگهای بلوبری همچنین خود بلوبری حاوی مقدار زیادی 

آنتی اکسیدان هستند. آنتی اکسیدانهای اصلی در بلوبری متعلق به یک خانواده از آنتی اکسیدانهای پلی فنول به نام فلاونوئیدها هستند. به نظر می رسد یکی از گروه های فلاونوئیدها به ویژه آنتوسیانین ها بیشترین تأثیر در سلامت بدن در میان انواع دیگر شامل میشوند. همچنین تحقیقات نشان داده اند که مصرف دمنوش بلوبری میتواند باعث بهبود علائم فیزیولوژیکی بیماری های عصبی مانند کاهش عملکرد مغز یا اختلالات روانی بشود. 

آنتی اکسیدان­ ها بدن شما را از رادیکال های آزاد ،که مولکول های بی ثباتی هستند که می توانند به سلول های شما آسیب برسانند محافظت میکنند. رادیکالهای آزاد می توانند باعث ­پیری و بیماری هایی مانند سرطان شوند. آنتی اکسیدان ها با حفاظت از سلول های مغزی از ابتلا به بیماری های شناختی مانند آایمر نیز جلو گیری میکنند.

آنتی اکسیدان های موجود در دمنوش بلوبری بدن شما را از رادیکال های آزاد ،که مولکول های بی ثباتی هستند که می توانند به سلول های شما آسیب برسانند محافظت میکنند.

بلوبری کم کالری، اما سرشار از مواد مغذی

100 گرم بلوبری شامل 4 گرم فیبر، 24 درصد ویتامین C ، 36 درصد ویتامین K، 25 درصد منگنز و مقدار کمی مواد مغزی دیگر است و تنها 15 گرم کالری دارد. بنابرین بلوبری و فراورده های آن را میتوان یک نوشیدنی رژیمی به حساب آورد که در حالی که مقدار زیادی ویتامین و مواد مغذی مورد نیاز بدن ما را تامین میکند، مقدار خیلی کمی کالری را شامل میشود.

دمنوش بلوبری کم کالری و در عین حال بسیار مغذی است.

بلوبری و کاهش آسیب DNA

آسیب DNA اکسیداتیو بخشی اجتناب ناپذیر از زندگی روزمره است. گفته شده است ده ها هزار بار در روز در هر سلول بدن شما رخ می دهد این آسیب رخ میدهد. با این که یک نوع آسیب به DNA است هما چیز کاملا مضری نیست. آسیب DNA یکی از دلایل رشد ماست. اما، همچنین نقش مهمی در توسعه بیماری‌هایی مانند سرطان دارد. از آنجا که بلوبری دارای آنتی اکسیدان های بالایی است، آنها می توانند برخی از رادیکال های آزاد را که DNA شما را آسیب می رساند، خنثی کنند. در یک مطالعه، 168 نفر روزانه به میزان 34 اونس (1 لیتر) آب بلوبری و آب سیب مخلوط کردند. پس از چهار هفته، آسیب اکسیداتیو DNA به علت رادیکالهای آزاد 20٪ کاهش یافت. این پژوهش و سایر مطالعات دیگر نشان داده‌اند که مصرف بلوبری باعث جلوگیری از پیری زودرس و حفاظت از بدن در مقابل سرطان میشود.

دمنوش بلوبری باعث کاهش آسیب پذیری بدن در مقابل پیری و امراض خاص میشود.


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها